ANBI

 • Agenda

  feb
  12
  Begint om 12:00
  De Bloeiplaats
 • Laatste nieuws

  De afgelopen week heb ik een beetje op een droge plek gezeten. Ik wist dat het niet goed met me was en ik voelde me traag - bijna een beetje medelijden met mezelf omdat we allebei worstelden met verkoudheid, mogelijk de omicron-variant. Maar ik wist ook dat er geestelijk iets groots aan het borrelen is. En inderdaad, het begon zich vanavond te openbaren. Ik zag in de Geest een man met zijn gezicht naar beneden op de grond liggen in het midden van een kerk. Ik hoor een stem zeggen: "Hij was de kerk!", en een ander zei: "De kerk is dood!" Mensen begonnen te rouwen om zijn overlijden. Niemand leek hem te willen oppakken. Men liet hem daar gewoon liggen.
  Een fluisterend woord van waarschuwing om niet achterover te leunen. Er is op dit moment een "borrelen" gaande in de Geest. Het verwachtingsniveau van heiligen is top! Echter, te oordelen naar de ontvangst van bijna elk woord, gaan mensen wanhopig op zoek naar God om te bewegen. Mensen ontvangen het woord met vreugde en verwachting, maar dan lijken velen achterover te leunen wachtend op God om Zijn Woord te vervullen!
 • Laatste preek

  nov
  27
  Meerdere sprekers
  Video verslag deel 1 van de Themadag "Relatie en Verbinding" van Brothers in Arms NL Huiskerken

Steun ons | ANBI

ANBI

ANBI

BIA NL | De Bazuinen is een vestiging (zonder onderneming) van Stichting Sociale en Economische Terugkeer SET2050, en is een Algemeen Nut Beogende Instelling en mag daarom het ANBI-keurmerk dragen. 

KvK-registratie onder nummer 74036289.  

Giften en donaties kun je overmaken naar IBAN:

NL81 INGB 0008 7676 53 ten name van BIA NL | De Bazuinen

Omdat BIA NL | De Bazuinen als vestiging (zonder onderneming) van SET2050 in het bezit is van een ANBI verklaring zijn je giften voor de belasting aftrekbaar. Je kunt ons terugvinden op de website van de Belastingdienst onder de naam SET2050.

In de volgende documenten is onze organisatievorm en de uitvoering daarvan vastgelegd:

 Strategisch beleidsplan SET2050 2019 

Beloningsbeleid SET2050 2019 

Privacy Statement SET2050 2019

 Reglement Raad van Advies SET2050 2019 

Statuten SET2050