Nieuwsberichten

Nieuwsberichten
Nieuwsberichten van onze website. Na het inloggen op het platform "De Bazuinen" vind je hier ook het nieuws uit de groepen waar je lid van bent.

Kampvuuravonden Elburg

Kampvuuravonden Elburg
Kampvuuravonden Elburg

Henoch Wandelbeweging

Henoch Wandelbeweging
Nieuws over de Henoch wandelbeweging

HET NIEUWE RAS VAN LEIDERS IN OORLOGSTIJD

HET NIEUWE RAS VAN LEIDERS IN OORLOGSTIJD
In tijden van oorlog hebben we bepaalde soorten leiders nodig. Niet alle leiders zijn erop ingesteld om door oorlog te leiden. Leiders in oorlogstijd zijn anders voorbereid dan degenen die leidinggeven in tijden van vrede. Ze vereisen een andere focus, een ander hart, en een ander niveau van vastberadenheid en daadkracht. God roept in dit uur oorlogsleiders op om Zijn kerk te leiden en te helpen zegevierend te navigeren door de strijd die in dit seizoen wordt gevoerd. Het uur is tumultueus en vraagt ​​om een ​​leiderschap dat bereid is om de uitdaging aan te gaan.

DAG VAN GRONINGEN

DAG VAN GRONINGEN
Uitnodiging ‘DAG VAN GRONINGEN’ Zat 12 februari 2022 van 12.00 – 16.00 uur BROTHERS IN ARMS | HUISKERKEN NL nodigt Groningers die op zoek zijn naar een huiskerk en belangstellenden graag uit voor onze Ontmoetingsdag op zaterdag 12 februari in de stad Groningen. In samenwerking met Unite in Christ en The Homechurch Initiative organiseert BROTHERS IN ARMS | HUISKERKEN NL een ontmoetings- en gebedsdag voor het opzetten van huiskerken in de provincie Groningen.

VISIOEN | DE KERK IS DOOD

VISIOEN | DE KERK IS DOOD
De afgelopen week heb ik een beetje op een droge plek gezeten. Ik wist dat het niet goed met me was en ik voelde me traag - bijna een beetje medelijden met mezelf omdat we allebei worstelden met verkoudheid, mogelijk de omicron-variant. Maar ik wist ook dat er geestelijk iets groots aan het borrelen is. En inderdaad, het begon zich vanavond te openbaren. Ik zag in de Geest een man met zijn gezicht naar beneden op de grond liggen in het midden van een kerk. Ik hoor een stem zeggen: "Hij was de kerk!", en een ander zei: "De kerk is dood!" Mensen begonnen te rouwen om zijn overlijden. Niemand leek hem te willen oppakken. Men liet hem daar gewoon liggen.

TIJD OM IN BEWEGING TE KOMEN

TIJD OM IN BEWEGING TE KOMEN
Een fluisterend woord van waarschuwing om niet achterover te leunen. Er is op dit moment een "borrelen" gaande in de Geest. Het verwachtingsniveau van heiligen is top! Echter, te oordelen naar de ontvangst van bijna elk woord, gaan mensen wanhopig op zoek naar God om te bewegen. Mensen ontvangen het woord met vreugde en verwachting, maar dan lijken velen achterover te leunen wachtend op God om Zijn Woord te vervullen!

GOD HERSTELT MENSEN EN STEDEN EN GEEFT VREDE EN WAARHEID

GOD HERSTELT MENSEN EN STEDEN EN GEEFT VREDE EN WAARHEID
Als je Mij om hulp roept, zal Ik je antwoorden. Ik zal je grote en geweldige dingen laten zien, waarvan je nu nog niets weet. Want dit zegt de Heer, de God van Israël: De huizen van deze stad en de paleizen van de koningen van Juda worden afgebroken. De stenen worden gebruikt in de strijd tegen de Babyloniërs. Er zijn wel mannen naar de stad gekomen om die tegen de Babyloniërs te verdedigen, maar het zal niets helpen. De stad zal vol liggen met hun lijken. Ik heb hen in mijn woede laten doden. Want de mensen doen zulke vreselijke dingen, dat Ik niets meer met deze stad te maken wil hebben.

GRASWORTELBEWEGING

GRASWORTELBEWEGING
Het is 26 december, Boxing Day hier in de U.K., en de Heer geeft me een duwtje. Hij herinnert me aan sommige dingen die hij me lang geleden voor het eerst liet zien; dingen die ik nu kan delen en sommige dingen die ik pas later kan delen. De Heer herinnert me hieraan:

Foto verslag landelijke bijeenkomst 27 november 2021

Foto verslag landelijke bijeenkomst 27 november 2021
BIA LANDELIJKE HUISKERKLEIDERS INSPIRATIE BIJEENKOMST Thema: Relatie en Verbinding = Lichaam Zaterdag 27 november jl. was het met 80 huiskerkleiders een volle bak in Utrecht (Kanaleneiland). Van België, Groningen tot Den Helder. Broers en zussen ontmoetten en spraken met elkaar van hart tot hart. En veel bijzonder enthousiaste reacties werden ontvangen over het opbouwende 'relatie en verbinding' gehalte onder leiding van ons Hoofd! Deze dag was tevens de start voor BOOSTER huiskerkleiders bijeenkomsten 'Relatie en Verbinding = Lichaam' in de regio's in ons land (en België). Dankzij ons BIA communicatie platform 'De Bazuinen' blijven onze huiskerkleiders op interactieve wijze met elkaar in contact. Wil je ook deelnemen met of bij een huiskerk? Meld je aan via: https://mijnhuiskerk.nl/ Ruth Carine & Walter Baars namens Brothers in Arms Huiskerken NL

Naar het archief

1 2 3 ... 6 7 8