VISIOEN | DE KERK IS DOOD

De afgelopen week heb ik een beetje op een droge plek gezeten. Ik wist dat het niet goed met me was en ik voelde me traag - bijna een beetje medelijden met mezelf omdat we allebei worstelden met verkoudheid, mogelijk de omicron-variant. Maar ik wist ook dat er geestelijk iets groots aan het borrelen is. En inderdaad, het begon zich vanavond te openbaren. Ik zag in de Geest een man met zijn gezicht naar beneden op de grond liggen in het midden van een kerk. Ik hoor een stem zeggen: "Hij was de kerk!", en een ander zei: "De kerk is dood!" Mensen begonnen te rouwen om zijn overlijden. Niemand leek hem te willen oppakken. Men liet hem daar gewoon liggen.

VISIOEN | DE KERK IS DOOD

Plotseling zag ik dat iemand een defibrillator had gevonden en ze begonnen de man voor te bereiden om elektrische schokken toe te dienen! Men draaide hem op zijn rug en maakten zijn hemd los, zodat zijn borst bloot kwam te liggen.

Iemand riep "clear!" en zijn lichaam sprong op toen ongeveer 3.000 volt, door zijn lichaam schoot. Niets! Opnieuw riep men "clear. En opnieuw schokte zijn lichaam terwijl er elektriciteit doorheen stroomde. Nog steeds niets. Onverschrokken werd er voor de derde keer "clear!" geroepen. Deze keer kwam het lichaam met een ruk omhoog in een zittende positie. Het leven was teruggekeerd en leek goed en gezond te zijn.

Al snel werd duidelijk dat de oude kerk nog dood was en dat er een nieuwe kerk voor in de plaats was gekomen. De nieuwe kerk had geen van de oude gewoonten. Er was geen apathie of lithurgie. Alles werd vervangen door een nieuwe ijver voor God en dingen van God. Zelfs de naam van de kerk werd veranderd.

Het visioen vervaagde en ik vroeg de Heer om opheldering:

“DE KERK IS DOOD”, zegt de Heer, “Maar waar Ik dat doe, ben ik een nieuwe levendige kerk aan het oprichten om Mijn volk naar een door opwekking geleide Gouden Eeuw te leiden. Een kerk die de zwakken, de wees en de weduwe verdedigt. Een kerk die de zieken geneest, die de doden opwekt en demonen uitdrijft.

Een kerk waar weinig leiders bekend zijn, waar men de hongerigen voedt, en de armen aankleed. Kortom, een kerk die de Grote Opdracht vervult en de mensen voorbereidt op Mijn Koninkrijk.

Waar kinderen net zoveel worden geëerd als volwassenen.” De Heer pauzeerde een paar seconden voordat hij verder ging: "Ik stuur zo'n verandering naar de kerk dat het niet langer herkenbaar zal zijn als de kerk van weleer.

Degenen die weigeren Mijn nieuwe kerk te accepteren, zullen eenvoudigweg in het niet verdwijnen zonder macht, zonder relevantie en zonder enige invloed op de wereld.

Vele leiders zullen vallen of worden ontmaskerd vanwege hun verkeerde agenda's en motieven en de wereld zal geschokt zijn. "Zeker, hij ook niet?" zal een veelgehoorde kreet zijn.

Maar ik zal jonge leeuwen in hun plaats grootbrengen - jonge Ravenhills, jonge Hagins, jonge Lakes, jonge Wesley's en Wigglesworths die niets anders zullen vrezen dan hun God!

Zij zijn degenen die Mijn restleger in de eindtijd van overwinning naar overwinning zullen leiden.”

Ik zag de Healing Rooms-beweging in belang en aanzien toenemen toen ik de opkomst van Healing Centres zag. Linda en ik runden ruim vijf jaar een Healing Room en we hebben veel prachtige healings gezien, maar de wereld was op dat moment hiervoor nog niet klaar.

We runden onze healing rooms vanuit een bekende keten van coffeeshops, en ik zie de tijd komen dat de plaatselijke kerk zal worden uitgenodigd om healing rooms-bijeenkomsten of sessies te houden in allerlei openbare plaatsen. In feite zal zo'n eis zijn dat de genezingskamers moeilijk kunnen worden bijgehouden, maar de glorie zal onmiskenbaar zijn!

Dit visioen is plotseling in een onverwachte richting gegaan. Ik blijf er in geloven en heb een enorme verwachting van wat zeer binnenkort gaat volgen. Een deel van opwekking en ontwaken is de plotselinge verschijning van het wonderbaarlijke, en dat wat op ons afkomt zal niet anders zijn. Misschien is het tijd om onze oude Healing Room-bediening te ‘doen herleven’. We wachten op de Heer en op Zijn Woord hierover.

Chris G Bennett

CGB 8 januari 2022

BROTHERS IN ARMS | HUISKERKEN NL

https://mijnhuiskerk.nl/

Geplaatst op 08-01-2022

Zie ook

Profetisch team
13-04-2021
GRASWORTELBEWEGING
27-12-2021
HET NIEUWE RAS VAN LEIDERS IN OORLOGSTIJD
06-02-2022