GOD HERSTELT MENSEN EN STEDEN EN GEEFT VREDE EN WAARHEID

 • Agenda

  feb
  12
  Begint om 12:00
  De Bloeiplaats
 • Laatste nieuws

  De afgelopen week heb ik een beetje op een droge plek gezeten. Ik wist dat het niet goed met me was en ik voelde me traag - bijna een beetje medelijden met mezelf omdat we allebei worstelden met verkoudheid, mogelijk de omicron-variant. Maar ik wist ook dat er geestelijk iets groots aan het borrelen is. En inderdaad, het begon zich vanavond te openbaren. Ik zag in de Geest een man met zijn gezicht naar beneden op de grond liggen in het midden van een kerk. Ik hoor een stem zeggen: "Hij was de kerk!", en een ander zei: "De kerk is dood!" Mensen begonnen te rouwen om zijn overlijden. Niemand leek hem te willen oppakken. Men liet hem daar gewoon liggen.
  Een fluisterend woord van waarschuwing om niet achterover te leunen. Er is op dit moment een "borrelen" gaande in de Geest. Het verwachtingsniveau van heiligen is top! Echter, te oordelen naar de ontvangst van bijna elk woord, gaan mensen wanhopig op zoek naar God om te bewegen. Mensen ontvangen het woord met vreugde en verwachting, maar dan lijken velen achterover te leunen wachtend op God om Zijn Woord te vervullen!
 • Laatste preek

  nov
  27
  Meerdere sprekers
  Video verslag deel 1 van de Themadag "Relatie en Verbinding" van Brothers in Arms NL Huiskerken

Als je Mij om hulp roept, zal Ik je antwoorden. Ik zal je grote en geweldige dingen laten zien, waarvan je nu nog niets weet. Want dit zegt de Heer, de God van Israël: De huizen van deze stad en de paleizen van de koningen van Juda worden afgebroken. De stenen worden gebruikt in de strijd tegen de Babyloniërs. Er zijn wel mannen naar de stad gekomen om die tegen de Babyloniërs te verdedigen, maar het zal niets helpen. De stad zal vol liggen met hun lijken. Ik heb hen in mijn woede laten doden. Want de mensen doen zulke vreselijke dingen, dat Ik niets meer met deze stad te maken wil hebben.

GOD HERSTELT MENSEN EN STEDEN EN GEEFT VREDE EN WAARHEID

Maar Ik zal deze stad herstellen. Ik zal de mensen herstellen. Ik zal hun grote vrede en waarheid geven. Ik zal een einde maken aan de gevangenschap van Juda en Israël. Ik zal weer goed voor hen zijn. Ik zal hun volk weer net zo groot maken als vroeger. Ik zal hen schoonwassen van alles wat ze verkeerd gedaan hebben, alles waarin ze Mij ongehoorzaam zijn geweest. Ik zal hun vergeven dat ze niet naar Mij hebben willen luisteren. Dan zal het een volk worden waar Ik blij mee ben. Een volk dat door alle andere volken geprezen zal worden. Want alle volken zullen horen over de goede dingen die Ik voor mijn volk doe. Ze zullen zich erover verbazen. En ze zullen vol ontzag zijn over alle goeds en alle vrede die Ik aan mijn volk geef.

 

Dit zegt de Heer: Eerst zal deze stad verwoest worden. Er zal geen mens of dier meer in de straten zijn. En de steden van Juda zullen verwoest worden. Er zal geen mens of dier meer leven. Maar op een dag zal er weer het geluid van feest te horen zijn. Bruidegom en bruid zullen er weer te horen zijn. In mijn tempel zullen de zangers weer het lied zingen: 'Prijs de Heer van de hemelse legers. De Heer is goed, want zijn liefde duurt voor eeuwig.' Want Ik zal een einde maken aan de gevangenschap van dit land. Ik zal ervoor zorgen dat het met dit land weer net zo goed gaat als vroeger, zegt de Heer.

 

Dit zegt de Heer van de hemelse legers: Eerst zal dit gebied zó verwoest zijn, dat er geen mens of dier meer woont. Maar later zullen er weer herders rondtrekken met hun vee. Overal in de steden van de bergen, van de vlakte en van het zuiden, in het land van Benjamin, in de omgeving van Jeruzalem en in de steden van Juda, zullen weer schapen worden gehoed, zegt de Heer."

 

Jeremia 33:3-12

Club der Naamlozen

BROTHERS IN ARMS | HUISKERKEN NL

Geplaatst op 30-12-2021